Головна
RSS |
Середа, 2024-11-27, 10:51 AM Ви увійшли як Бурлака | Група "Гості"
Балакалка
| |
OlgaMigel | Дата: Неділя, 2007-06-17, 1:57 AM | Повідомлення # 1 |
Ginigo no Kage
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Єдине обмеження - вас словниковий запас!
|
|
| |
Alone | Дата: Вівторок, 2008-04-22, 3:03 PM | Повідомлення # 2 |
Полковник
Група: Користувачі
| Ну якщо обмежуэ тільки словниковий запас, то мене не зупинити.Тим більше що я жхлива торохтушка. Почну з (выдносно) короткої "анкети" Звати мене Віталія. Мені 14 років. Люблю музику, граю на скриці. Живу за адресою Закарпаття, Тячів. слухаю рок(в основному кислотний) О.Е., С.К.А.Й., Whith out limit, та деякі зарубіжні. вітчизняну музику люблю всю! Учусь на відмінно, в майутньому ланую стати хірургом. P.S. Класний сайт мені сподбалось оформлення.
Я сама собі плеєр,сама собі сканер,я зроблю тебе кольоровим. Я даю собі слово не хворіти зірками,я порушую це своє слово. Крихітка Цахес
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Вівторок, 2008-04-22, 6:47 PM | Повідомлення # 3 |
Ginigo no Kage
| Alone, Дуже дякую за компліменти ощдо сайту))) Ну, а я Оля, 19 років, Кіровоград (як ви, певно, здогадалися зі змісту сайту - молода письменниця)))) Також люблю ввітчизняну музику (за винятком кількох екземплярів, які вже занадто косять під дешеву російську попсу). Також люблю деякі зарубіжні рок-групи 9Найтвіш, Візін Темтейшен)! А як тобі живеться в цьому світі?
|
|
| |
Alone | Дата: Середа, 2008-04-23, 8:35 PM | Повідомлення # 4 |
Полковник
| О, сайт,як я уже казала, чудовий. Живеться супер! Теми класні. Ти читала мій рецепт в кулінарії? Спробуй страва просто клас!
Я сама собі плеєр,сама собі сканер,я зроблю тебе кольоровим. Я даю собі слово не хворіти зірками,я порушую це своє слово. Крихітка Цахес
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Четвер, 2008-04-24, 1:33 AM | Повідомлення # 5 |
Ginigo no Kage
| ок, обов’язково спробую! Як тільки скінчиться піст, приготую) А ти взагалі як живешь?
|
|
| |
Alone | Дата: Четвер, 2008-04-24, 8:02 PM | Повідомлення # 6 |
Полковник
| Норма.Скоро подвійне свято, Пасха, та в честь свят приїзд улюбленої сестрички))), навіь двох: рідної і кузини. В мене взагалі кузин багато та ця (Ксюха) живе в моєму місті, і через це я її з своїх кузин люблю найбільше. ксюха в мене дизайнер одягу(ну майже останній курс закінчує), мені такі класні речі зшиває, обіцяє випускну сукню зшити. Рідна сестра-Анюта учиься на вчителя початкових класів та Англ мови. Я їх страх як люблю.
Повідомлення відредагував Alone - Четвер, 2008-04-24, 8:04 PM |
|
| |
OlgaMigel | Дата: П`ятниця, 2008-04-25, 1:17 AM | Повідомлення # 7 |
Ginigo no Kage
| Классно! А якого колору сукню хочешь? У мене особисто була свытло-зелена, акласичного крою, довга) Так, Великдень... а завтра сиджу на хлібі з водою - передостанній день посту)
|
|
| |
Alone | Дата: Середа, 2008-04-30, 2:19 PM | Повідомлення # 8 |
Полковник
| Всіх з святом!!! Щастя, здоров`я, смачної пасхи. P.S.Відсутності проблем зі шлунком. на рахуок сукні я ще не вирішила. Ну взагалі улюблені два кольори:чорний, зелений. В чорій сукні на випуск не піду, не траур все таки, а зелена варіант хороший.
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Середа, 2008-05-07, 0:55 AM | Повідомлення # 9 |
Ginigo no Kage
| Ще можна такий варіпант: зелена сукня з чорними вставками. Явщо правильно підібрати тканину, то виглядати буде е просто супер) До речі, як хочешь, то можу намалювати тобі якийсь ескізик, тілкьи пришли свою вотку у повний зрічст - щобд бачила) Може щось цікавеньке придумаю)
|
|
| |
Alone | Дата: Середа, 2008-05-07, 8:41 PM | Повідомлення # 10 |
Полковник
| Ой, ти не повіриш у мене нема жодної фоти в повний рост!!!Сама здивувалася...
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Вівторок, 2008-05-13, 9:56 AM | Повідомлення # 11 |
Ginigo no Kage
| А цифровика, чи хоч мобілки? Може хтось тебе хай сфоткає і скине?
|
|
| |
Alone | Дата: Середа, 2008-05-14, 8:41 PM | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Так я розумію що це не проблема, просто дивно 20 фото і на всіх фейсик.
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Середа, 2008-05-14, 8:59 PM | Повідомлення # 13 |
Ginigo no Kage
| а що тут дивного? )))) Закономірність!)
|
|
| |
Alone | Дата: Неділя, 2008-05-18, 10:31 PM | Повідомлення # 14 |
Полковник
| А в тебе чк справи? Що нового, цікавого? Як літературна творчість?
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Вівторок, 2008-05-20, 6:25 PM | Повідомлення # 15 |
Ginigo no Kage
| Та добренько, зараз нову книгу пишу! До речі, мабуть буду деякі тут викладати)
|
|
| |
Alone | Дата: П`ятниця, 2008-05-23, 9:14 PM | Повідомлення # 16 |
Полковник
| я за!!! Зможу читати свіженьке. Я тепер силкуюся щось написати, скоро почну в прозу викладати, на вашу критику "маестро"
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Вівторок, 2008-05-27, 2:18 AM | Повідомлення # 17 |
Ginigo no Kage
| Звісно))) Мабуть підредагую другу Риту (вже як здам сесію) і буду викладати по главам)))
|
|
| |
Alone | Дата: Вівторок, 2008-05-27, 7:45 PM | Повідомлення # 18 |
Полковник
| ой у мене діло йде довгеько, не вмію добре друкувати, поки надрукю забуду про що пишу.
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Вівторок, 2008-05-27, 8:14 PM | Повідомлення # 19 |
Ginigo no Kage
| Нічого1 Ти, головне, пиши бо-блільше за клавіатурою, тоді навчишься швидко рдукувати! Я сама років з дев’яти за комп’ютером вже писала різні оповіданнячка і казки! Тому зараз і друкую швидко. і ти навчишься, головне не закидувати це діло!
|
|
| |
Alone | Дата: Середа, 2008-05-28, 2:52 PM | Повідомлення # 20 |
Полковник
| я розумію що практика потрібна, з часу як писала науково дослідну працю (30 стор) друкую набагато швидше ніж раніше та повільніше ніж хотілося б .
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: П`ятниця, 2008-05-30, 2:27 AM | Повідомлення # 21 |
Ginigo no Kage
| Нічогол, все прийде з часом!
|
|
| |
Alone | Дата: П`ятниця, 2008-05-30, 1:06 PM | Повідомлення # 22 |
Полковник
| Ура!!!!!!Свято то яке!!! Школа закінчується ОЙ... жах, як подумаю що наступного року в цей час екзамени здавати...
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: П`ятниця, 2008-05-30, 9:13 PM | Повідомлення # 23 |
Ginigo no Kage
| Добре тобі, уже зараз гулчтимеш. А у мене ще сесія і практика - червня немає Хоча, тобі зараз теж не дуже весело - спочатку випучскні, а потім вступні екзамени
|
|
| |
Alone | Дата: Понеділок, 2008-06-02, 4:55 PM | Повідомлення # 24 |
Полковник
| які екзамени? Я ще маленька. Я тіки восьмий клас кончила
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Вівторок, 2008-06-03, 5:08 PM | Повідомлення # 25 |
Ginigo no Kage
| у... ну, тоді радій, тобі е є час погуляти на волі!
|
|
| |
Alone | Дата: Вівторок, 2008-06-03, 5:33 PM | Повідомлення # 26 |
Полковник
| Да, хоть стільки радості.мені б девятий кінчити-а там смотаю. З.І. Доречі, не міні звичайно вирішувати, но добре бло б завести сторінки бо якось довго стало спускатися.
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Вівторок, 2008-06-03, 5:35 PM | Повідомлення # 27 |
Ginigo no Kage
| Угу, можна було б. До речі, лдавай кажи щ о хочешь - у нас тут як раз є розділ для пропозицій)))
|
|
| |
Alone | Дата: Середа, 2008-06-04, 3:57 PM | Повідомлення # 28 |
Полковник
| Да, знаю, бачила.Там цілий один пост))) Як там у вас погода? у нас нестерпна духота. Якщо є бажанняґ можу дізнатися рецепт од6ного супер охолоджуючого напою.
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Четвер, 2008-06-05, 2:07 AM | Повідомлення # 29 |
Ginigo no Kage
| Ну так створюй власну тему, я не поти))) О, давай, бо у нас тут вдень чатенько спекотно! Защзвичай п’ю грибний квас, але щоб він був смачним, треба чекати щоб аж добу настоювався, а виходить йоо літри два!
|
|
| |
Alone | Дата: Четвер, 2008-06-05, 2:51 PM | Повідомлення # 30 |
Полковник
| Та ні, цього скільки хочеш роби, я спробую дізнатися рецепт, правда сама я його ще не робила, тільки куштувала. Напишу рецепт завтра оскільки треба зустрітися з його творцем. Доречі рецепт інтернаціональний, його моя подруга і учитель додаткової Англійської робить, вона сама американка, до нас приїхала як місіонер, вийшла заміж за місного і тепер живе тут.
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Четвер, 2008-06-05, 3:22 PM | Повідомлення # 31 |
Ginigo no Kage
| О, класс, чекатиму)))
|
|
| |
Alone | Дата: Четвер, 2008-06-05, 3:32 PM | Повідомлення # 32 |
Полковник
| О, Олю ти диви вперше нас тут двоє!
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Четвер, 2008-06-05, 3:40 PM | Повідомлення # 33 |
Ginigo no Kage
| Угу!
|
|
| |
Alone | Дата: Середа, 2008-06-11, 5:58 PM | Повідомлення # 34 |
Полковник
| Вибач що тоді довелось піти не попрощавшись, та началась гроза і вимкнули світло... Добавлено (2008-06-11, 5:58 Pm) --------------------------------------------- Ой, сходи в прозу там я перший уривок своєї книги виклала.
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Неділя, 2008-06-15, 2:08 AM | Повідомлення # 35 |
Ginigo no Kage
| Та розумію! Зараз гроза кожні десмять хвилин! У нас теж так?: зранку сонячно, а потім за день ні з того ні з сього по діва-три нрози! Та так мабуть по всій Україні.
|
|
| |
|
|
|