Головна
RSS |
Середа, 2024-11-27, 10:42 AM Ви увійшли як Бурлака | Група "Гості"
Балакалка
| |
Alone | Дата: Неділя, 2008-06-15, 6:07 PM | Повідомлення # 36 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Я там виклала рецепт чаю який обіцяла, вчасно правда в добу таких дощів:)
Я сама собі плеєр,сама собі сканер,я зроблю тебе кольоровим. Я даю собі слово не хворіти зірками,я порушую це своє слово. Крихітка Цахес
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Вівторок, 2008-06-17, 6:17 PM | Повідомлення # 37 |
Ginigo no Kage
Група: Адміністратори
| О, класс! А в мене однозначно не мій день! На заліку з 60-ти білетів витягла саме той єдиний, який не знаю((( У всіх хто здавав поряд заглянула - ну сходу розказала б, без підготовки навіть, а тут... ну викладач змилувавсЯ, поставив чотири з мінусом (все ж добре, коли в заліковці самі А, итоді викладач починає почувати себе гадом, якщо йому раптом хочеться поставити трійку)))
|
|
| |
Alone | Дата: Понеділок, 2008-06-23, 10:07 PM | Повідомлення # 38 |
Полковник
| Да, удача була явно не на твоїй стороні.А я коли здавала семестрову по історії (доречі єдина з класу в перший день здала) то мене зпитали якраз ту єдину тему яку я знала
Я сама собі плеєр,сама собі сканер,я зроблю тебе кольоровим. Я даю собі слово не хворіти зірками,я порушую це своє слово. Крихітка Цахес
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Вівторок, 2008-06-24, 1:43 AM | Повідомлення # 39 |
Ginigo no Kage
| Щастить тобі! А я днями літературу сдала! А!!! Хочіа, враховуючи моїх оцінки за модульні контрольні та роботу на практичних, іншого вибору у нього промсто не було! Як він сам сказав, "Враховуючи ваші заслуги перед Україною, поставити вам В було б все ондо, що показати язика президентові")))
|
|
| |
Alone | Дата: Вівторок, 2008-06-24, 4:18 PM | Повідомлення # 40 |
Полковник
| веселий препод. у нас одну круглу відмінницю того року на першому екзамені з медалі збили, вісім поклали. . А мені все везло, і на контрольних все тільки свой варіант знаю. . У мене сестра двоюродна сьогодні екзамен здає державний по 10 предметах, від нього залежить як інститут закінчить...
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Вівторок, 2008-06-24, 6:58 PM | Повідомлення # 41 |
Ginigo no Kage
| ОООО! Удачі сестрі! Та той препод - повна *(ЕК%??:%?*! Минулого року мені В вліпив, хоч нзала я його предмет набагато краще за тих безмозуких фіфочок у міні-спідницях та кофточках з деколте, яким він А за красиві очки поставив! Просто цьбого ропазу в нього павибору не було: я його ілтературу вчила з рідкісним придирством, на кодному практичному руку не опускала! Так що ПЕРЕМОГА))))
|
|
| |
Alone | Дата: П`ятниця, 2008-06-27, 6:28 PM | Повідомлення # 42 |
Полковник
| Як на мене в тебе очі теж дуже гарні:). У сестри 5!!! Ми тепер такі чорні, мені так даже більше нравиться . я вчора на операції була, після добрих 3 години був жахливий токсікоз, потом пройшло.Операція не складна, одморожка рідким азотом носу, горло в мене уже відморожене, ніс зробила і вже повністю відморожена
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Субота, 2008-06-28, 2:44 PM | Повідомлення # 43 |
Ginigo no Kage
| Очі у то у мене може і гарні, тільки я ними не блимаю грайливо всім підряд) Угу, вирішилва поміняти дизайн, так більше підходить до тематики рити, тобі не здається?) Ого! Ну хоч оклигуєш там помаленьку?
|
|
| |
Alone | Дата: Понеділок, 2008-07-14, 1:03 PM | Повідомлення # 44 |
Полковник
| Та уже оклигала, ще дня двапоболіла голованька, а тепер я вже геройка:)). Сьогодні моя сестра додома приїжжає, я за нею страх як скучила, вона мені аж ночю сьогодні снилася, причом з болгаром :о).Додано (2008-07-02, 12:39 Pm) --------------------------------------------- Доречі ти фон на аватарі поміняла! Мені так більш подобається:)) Додано (2008-07-14, 1:03 Pm) --------------------------------------------- Слухай, а на аватар анімації вкладаються? Бо мой Саске рухатися мав би... Як у тебе справи? я ближайший тиждинь появлятися не буду. В середу їду в табір палаточний.
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Вівторок, 2008-07-15, 0:03 AM | Повідомлення # 45 |
Ginigo no Kage
| Вчора ввечері з даі повернулася! Дізанался дещо цікаве - десь у селі, не дуже далеко від нашої дачі, є панський цвинтар! Треба буде сходити на розвітку, вже Лізу заагітувала))))
|
|
| |
Alone | Дата: Вівторок, 2008-07-15, 2:37 PM | Повідомлення # 46 |
Полковник
| А іза це хто?
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Вівторок, 2008-07-15, 3:27 PM | Повідомлення # 47 |
Ginigo no Kage
| Це моя краща подруга! )))
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Вівторок, 2008-07-15, 3:29 PM | Повідомлення # 48 |
Ginigo no Kage
| До речі, якщо тобф подобається Наруто - ось лінк на один кліп... знайшла на одному товаристві по аніме! Я плакала)))) http://www.liveinternet.ru/community/904612/post77994996/play
|
|
| |
Alone | Дата: П`ятниця, 2008-07-25, 6:41 PM | Повідомлення # 49 |
Полковник
| Я вернулвся!!!! За ссилку дякую. Тут стільки нового, а мене всього на всього тиждень не було.Додано (2008-07-25, 6:41 Pm) --------------------------------------------- То як розвідка? Є щось цікаве? З.І. Дякую за ссилочку.
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: П`ятниця, 2008-07-25, 11:14 PM | Повідомлення # 50 |
Ginigo no Kage
| Alone, Угу, буває, розумію))))) а де була? Як тобі кліп? слухай, пропоную таке: акцію "приведит друзів на сайт і стань модератором"! Умови такі: треба привести на сайт як мінімум 3-х друзів, які будуть досить активними. І тоді люидна, яка їх приведе, буде призначена миодератором. Як тобі? Бо щось нас тут мал, а активних взагалі не дуже багато))))
|
|
| |
Alone | Дата: Субота, 2008-07-26, 6:21 PM | Повідомлення # 51 |
Полковник
| Активні тільки ми з тобою, і скромні . акція прикольна. Кліп упад!!! . Була в палаточному лагері на Лонці. Було класно, правла дощ падав...
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Понеділок, 2008-07-28, 1:02 AM | Повідомлення # 52 |
Ginigo no Kage
| Ухти! класс! А я сьогодні з подругою їздила до мене на дачУ, ходили на покинутий цвинтар! так там одна моглиа така була... нехороша від неї енергетика, я тобі скажу, зал якась! Так мені погано стало, потім весь день ходила якась ніяка!
|
|
| |
Alone | Дата: Понеділок, 2008-07-28, 3:52 PM | Повідомлення # 53 |
Полковник
| Всяке буває, може там якийсь маньяк вбивця похований... біля Хустського замку є старе панське кладовище, так там могила була 400 річної давнини... А я взагалі не знаю чому цікавлюсь такими речами
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Понеділок, 2008-07-28, 6:59 PM | Повідомлення # 54 |
Ginigo no Kage
| 400 років?! КЛАСС! От би побувати там!.. ЗАМОК!!! ХОЧУ ТУДИ)))
|
|
| |
Alone | Дата: Вівторок, 2008-07-29, 7:56 PM | Повідомлення # 55 |
Полковник
| Замок майже зруйнований, тільки шлаточки залишились... У нас форум розростається бачу!!! Шкода що з усіх 18 учасників тільки ми з тобою активні, а 11 з зареєстрованих жодного посту не написали:(Ну і так їм і треба:0). Вважаю появу тем про Аніме та Музику цілком справедливою!!!
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Вівторок, 2008-07-29, 8:00 PM | Повідомлення # 56 |
Ginigo no Kage
| Alone, Так, вирішила зробити більш широке коло для тем, бо народ чогось сонний. Невже нікого ніщо не цікавить? та будти не може((( слухай, а ти вмієш банери робити? Може б порозкидати їх де?
|
|
| |
Alone | Дата: Середа, 2008-07-30, 11:21 AM | Повідомлення # 57 |
Полковник
| Я не дуже освідомлена в цьому питанні, но я можу попросити допомогу в одного знайомого програмісна Сані, думаю він допоможе . Доречі в тебе класний підпис:) треба і собі щось дописати, а ти потім скажеш свою думку, ок?
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Середа, 2008-07-30, 11:49 AM | Повідомлення # 58 |
Ginigo no Kage
| Добре, і ще порозпитуй його щодо того, як банери розміщувати на сайті, бо треба ж буде і нам поставити у себе банери друзів сайту) Щодо підпису, то у Франка дійсно дуже гарна лірика. А з прози мені подобається його "Сойчине крило"! Дуже сильний твір. І в тебе підпис гарний!
|
|
| |
Alone | Дата: Середа, 2008-07-30, 12:58 PM | Повідомлення # 59 |
Полковник
| Дякую Я старалася А переклади останній рядок свого підпису будь ласка. Доречі я там виклала ссилку що до О.Е.
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Середа, 2008-07-30, 12:59 PM | Повідомлення # 60 |
Ginigo no Kage
| Останній рядок підпису означає "Пам’ятай, що живеш"
|
|
| |
Alone | Дата: Середа, 2008-07-30, 1:00 PM | Повідомлення # 61 |
Полковник
| ААА, Поймалася
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Середа, 2008-07-30, 1:01 PM | Повідомлення # 62 |
Ginigo no Kage
|
|
|
| |
Alone | Дата: Середа, 2008-07-30, 1:04 PM | Повідомлення # 63 |
Полковник
| Ти тут я тебе піймала!!!! Додано (2008-07-30, 1:02 Pm) --------------------------------------------- Це вдруге за історію форума нас тут двоє Додано (2008-07-30, 1:04 Pm) --------------------------------------------- Я піду бо мені в школу треба Нас змушують на якийсь табір ходити, но я живу близько і тільки спочатку та в кінці відмічуюсь:)
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Середа, 2008-07-30, 8:24 PM | Повідомлення # 64 |
Ginigo no Kage
| От зарази! І чого до вас чіпляються?
|
|
| |
Alone | Дата: Четвер, 2008-07-31, 11:11 AM | Повідомлення # 65 |
Полковник
| Самій цікаво навіщо воно їм, но я дівчинка "хороша" ходити мушу . А тобі як відпочивається?
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Четвер, 2008-07-31, 1:08 PM | Повідомлення # 66 |
Ginigo no Kage
| Alone, Так, я теж на всі такі знущання ходила((( А відпочивається так собі. На море цього рок узнову не поїду, інші справи.
|
|
| |
Alone | Дата: Четвер, 2008-07-31, 5:24 PM | Повідомлення # 67 |
Полковник
| Ясно, я теж дома сидіти буду, а того літа на кожен місяць кудись валила, то на море, то до родини....
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Четвер, 2008-07-31, 5:28 PM | Повідомлення # 68 |
Ginigo no Kage
| А я завтра до Києва - дізнаватиму за процедури для розгладження келїдних рубців.
|
|
| |
Alone | Дата: Четвер, 2008-07-31, 7:50 PM | Повідомлення # 69 |
Полковник
| келїдних рубців? Що це? Ти на лікаря учишся?
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Четвер, 2008-07-31, 8:58 PM | Повідомлення # 70 |
Ginigo no Kage
| Ні, просто у мене на руці і нозі з дитинства келоїдні рубці, від опіків.
|
|
| |
|
|
|