Ну... як тобі сказати хто дозволив?
Телефонує мені значить Джаред і каже: "Ельзочка, сонечко моє, не хочеш слова моєї пісні на підпис поставити?", ну я і кажу: "Поставлю.А чого ж не поставити?"
Ну воть так і сталосящо у мене пісня 30 second to Mars на пдписі стоїть А по поводу лінійок. Яка різниця де дістаю? З тобою ділюся і радуйся))))))
Додано (2008-12-23, 9:57 Pm)
---------------------------------------------
Ура!!!!! Я була на обласному зльоті творчої молоді Закарпаття. У мене трете місце в моїй секції!!!!!
Моя учительа як почула, чуть на руках не носила! Там класно було, письменники з Закарпатської спілки секції вели, деякі навіть збірки дарували всім, вдавалось навіть на підписи розвести)))))))))
А одна Галина Малик її звати, казала що подарує збірки тим хто їй сподобається, там троє дітей було, і мені дала серед цих трьох
Взагалі, вражень куча!!!!!!
Додано (2008-12-28, 5:22 Pm)
Ум... До речі Елоун. Ти мен питала де я дістаю лінійочки? Хочеш пораду дам?Роби їх сама.... Я останню, тобто цю що тепер, сама зробила, наче непогано...
Додано (2009-01-03, 5:48 Pm)
З новим роком вас, мої любі!!!!!!
Всього найкращого, найщасливішого та найприємнішого! Хай всі мрії збудуться, хай вас оточують тільки приємні емоції та люди і хай щира посмішка не зходить з ваших уст!!!
Додано (2009-01-14, 3:05 Pm)
Я годину угрохала щоб підпис зробити, но тепер намилуватися неможу)))))) Моя лапочка)))))
Щоправда мене трохи, а точніше сильено, дратує те аніме з якого він, но я його все одно люблю)))))
Додано (2009-01-26, 8:14 Pm)
Як ти робила анімацію? Скажи пліз, дуже треба.
Додано (2009-02-22, 9:54 Pm)
Я тут сама тусуюся да? Весело)))) Я псих, який переписується сам з собою))))
А шо? мені можна))))