Балакалка
|
|
Alone | Дата: Четвер, 2008-07-31, 9:46 PM | Повідомлення # 71 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| А... У мене рубці тільки від невдалих подвигів...То з даху стрибала наткнулася на забор, то з другого поверху на кущ роз і так далі, я була неугомонним дитям А ти опіки як "заробила?"
Я сама собі плеєр,сама собі сканер,я зроблю тебе кольоровим. Я даю собі слово не хворіти зірками,я порушую це своє слово. Крихітка Цахес
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Четвер, 2008-07-31, 10:35 PM | Повідомлення # 72 |
Ginigo no Kage
Група: Адміністратори
| У два роки засунула пластмасову рибку у кварцеву лампу, та загорілася, розплавилась, наділаьс на куку перчаткою, і обпекла праву руку і ногу, об яку я отбирала руку.
|
|
| |
Alone | Дата: Неділя, 2008-08-03, 6:26 PM | Повідомлення # 73 |
Полковник
| Да... Веселе ти була дитя таке даже в мою "Ясну голову не приходило....Додано (2008-08-03, 6:26 Pm) --------------------------------------------- Доречі, заглянь я тут гру пову в "Все про все" організувала
Я сама собі плеєр,сама собі сканер,я зроблю тебе кольоровим. Я даю собі слово не хворіти зірками,я порушую це своє слово. Крихітка Цахес
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Понеділок, 2008-08-04, 1:47 AM | Повідомлення # 74 |
Ginigo no Kage
| Так, я ще з дитинства не могла щоб нікуди не влізти
|
|
| |
Alone | Дата: Понеділок, 2008-08-04, 2:42 PM | Повідомлення # 75 |
Полковник
| Бідні твої батьки .
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Понеділок, 2008-08-04, 8:38 PM | Повідомлення # 76 |
Ginigo no Kage
| А що вони вже зроблять?)))
|
|
| |
Alone | Дата: Понеділок, 2008-08-18, 4:48 PM | Повідомлення # 77 |
Полковник
| Так, їм нічого вже не поможе, аборт робити пізно Додано (2008-08-06, 5:36 Pm) --------------------------------------------- Я там гру у Все про все започаткувала.... Додано (2008-08-18, 4:48 Pm) --------------------------------------------- а ти є "В контакті"? Бо я найшла пару Оль Мігель...Но яка ти я не знаю...
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Четвер, 2008-08-21, 1:16 PM | Повідомлення # 78 |
Ginigo no Kage
| Я є на Контакті))) та Ольга Мігель, що з ніком Artyy-Tegra і косплейним фото на аві)))
|
|
| |
Alone | Дата: Понеділок, 2008-08-25, 5:42 PM | Повідомлення # 79 |
Полковник
| О!!!Класно!!! Найду ще й там подружимось.... Сьогодні повернулася...Відпочивати їздила, прикольно було))))))))
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Понеділок, 2008-08-25, 9:00 PM | Повідомлення # 80 |
Ginigo no Kage
| Класс!!! А як пройшов День Незалежності?
|
|
| |
Alone | Дата: Середа, 2008-08-27, 11:48 AM | Повідомлення # 81 |
Полковник
| Нормально)))На базі відпочинку. Під вечір навіть світло було
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Середа, 2008-08-27, 1:08 PM | Повідомлення # 82 |
Ginigo no Kage
| ))) А я в цей еднь на файти ходила з рольовиками в лісок біля лікарні))) Бігали потьфім по лісу з мечами, двоє були в чорних балахонах.. компанія в готичних прикидах... хто в балахоті, хто з мечем, а один меч було обкмотано чорною ізолетною і якщо його перевернути, виходив крест. а тепер уяви картину: купа таких тіл на чолі з чортом у чорному балахоні, який несе чорний хрест, ідуть по лісу і гадять!)))) Коли нас побачили велосипедисти, вони аж завернули!!!!
|
|
| |
Alone | Дата: Середа, 2008-08-27, 10:18 PM | Повідомлення # 83 |
Полковник
| Я б теж завернула від гріха подалі) Хоча якщо чесно я б підійшла дізнатися шо таке))))))))
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: П`ятниця, 2008-08-29, 3:17 AM | Повідомлення # 84 |
Ginigo no Kage
| Alone, Угу! Лякливий народ пішов)
|
|
| |
Alone | Дата: Вівторок, 2008-09-02, 9:58 PM | Повідомлення # 85 |
Полковник
| Ой!!! Щастя скіки!!! Комп поправили!!!!
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Четвер, 2008-09-04, 0:44 AM | Повідомлення # 86 |
Ginigo no Kage
| Alone, А що з ним було то?
|
|
| |
Alone | Дата: Четвер, 2008-09-04, 9:15 PM | Повідомлення # 87 |
Полковник
| Не знаю... в момент поломки мене дома не було... подейкують шо включили комп в системнику щось бахнуло і він вирубився...
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Четвер, 2008-09-04, 11:35 PM | Повідомлення # 88 |
Ginigo no Kage
| так, шкода((( Але тепе рвін живий)
|
|
| |
Alone | Дата: Неділя, 2008-09-07, 10:07 PM | Повідомлення # 89 |
Полковник
| Ха!!!!! Він потім ще раз ламався... так я його сама поправила!!!!!!!!!
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Понеділок, 2008-09-08, 3:14 AM | Повідомлення # 90 |
Ginigo no Kage
| Alone, Пригадуэться одна картинка - Напис "Що робити якщо комп не працюэы шамани з бубнами танцюють навколо компа!
|
|
| |
Alone | Дата: Четвер, 2008-10-23, 7:30 PM | Повідомлення # 91 |
Полковник
| Не... Метод тика форева!!!!!!!!!))))))))))))) Справила головне і більш не ламаэться... а до компютерщика 6 разыв несли! В мені загинув Біл Гейтс))))))))))) Я там віруси почистила... програми з Вындовсом посовміщала... тепер працює як миленький... А то шкода би його булро... йому тільки рік...Додано (2008-09-09, 8:06 Pm) --------------------------------------------- Так!!! Сталлю новий підпис оціни... Додано (2008-09-09, 8:20 Pm) --------------------------------------------- Ой... тепер ава не вписуються... міняю і її оцінюй... Додано (2008-09-18, 11:00 Pm) --------------------------------------------- У тебе класнюча ава!!!!!!!! Мені дуж нравиться)))) Додано (2008-10-08, 10:45 Pm) --------------------------------------------- Я перепрошую... аж не зручно питати... но мені можна... бо я лох... обясни мені, о величніша з усіх, шо у тебе на аві... наперед прошу пробачення за свою тупость... Додано (2008-10-23, 7:30 Pm) --------------------------------------------- Вітаю!!!!!!!!!
|
|
| |
pan2000 | Дата: Четвер, 2008-10-23, 11:21 PM | Повідомлення # 92 |
Рядовий
| гггг.... сайт для двох, може "сообразім на троіх"??? З.І. попереджую розмовляю багато (якщо розмовляю) і не по темі, або взагалі мовчу (і таке буває)
|
|
| |
Alone | Дата: П`ятниця, 2008-10-24, 0:16 AM | Повідомлення # 93 |
Полковник
| Краще розмовляй))))))))) А то Ольки тут довгенько не було))) "ЗахадИ брат третим будеш"))))))))) Тут розговорчивим завжди радіі на трьох сообразите не складно))))))
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: П`ятниця, 2008-10-24, 0:26 AM | Повідомлення # 94 |
Ginigo no Kage
| Я тутки))))
|
|
| |
pan2000 | Дата: П`ятниця, 2008-10-24, 1:05 AM | Повідомлення # 95 |
Рядовий
| перше зауваження, чому показує москальський час?))
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: П`ятниця, 2008-10-24, 1:27 AM | Повідомлення # 96 |
Ginigo no Kage
| А ХЗ. я в налаштуваннях наче ставилиа наш
|
|
| |
Alone | Дата: П`ятниця, 2008-10-24, 8:32 PM | Повідомлення # 97 |
Полковник
| о!!!!!! Оля!!!!!!!! ото не чекала, не чекала))))))))) Ти де пропадала?))))))Я вже почала забувати що я тут не сама)))))))) А я знаю чого час Москальський... щоб ми дивилися і думали... "ну в москалів тепер на годину більше, значить і поумирають на годину раніше")))))Шутю, шутю) Не прийміть за нацизм))))))Я хороша)))))
|
|
| |
pan2000 | Дата: П`ятниця, 2008-10-24, 10:55 PM | Повідомлення # 98 |
Рядовий
| знач, так, далі поп поводу сайту, хотів написати вчора та часу не було. дизайн важкий, наприклад колір шрифту основного тексту, щоб прочитати потрібно напружити очі, що не є гут. ну і є ща не ождне зауваження. якщо хочете то всі розкажу і підкажу З.І. хазяйку вітаю з днем народження - бажаю щасття в особистому житті. пан
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Субота, 2008-10-25, 0:08 AM | Повідомлення # 99 |
Ginigo no Kage
| Дякую))) та я сама намагалаьс щось з дизаном мудрити. лае не дуже вийшло(((
|
|
| |
pan2000 | Дата: Субота, 2008-10-25, 0:36 AM | Повідомлення # 100 |
Рядовий
| хм... тобто безкоштовні поради професійного дизайнера тобі непотрібні))) ну як хош, моє діло запропонувати
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Субота, 2008-10-25, 0:52 AM | Повідомлення # 101 |
Ginigo no Kage
| Та я не поти порад. прочто не впевнена що зможу самотужки втілити їх у життя((((
|
|
| |
Alone | Дата: Субота, 2008-10-25, 4:38 PM | Повідомлення # 102 |
Полковник
| ти колір і розмір шрифту поміняла)))))це добре) читати зручніше... правда коли пишеш повідомлення... я особисто пів години смайли шукала... Додано (2008-10-25, 4:38 Pm) --------------------------------------------- Да... прохання.. в кого є якісь красиві вислови або вірші про танці виставте плз, а то у мене підпис до ави і картинки не підходить
|
|
| |
pan2000 | Дата: Субота, 2008-10-25, 4:50 PM | Повідомлення # 103 |
Рядовий
| а чого їх шукати, он зліва самйлики чекають на те щоб їх використали))) ндя... ще тре буде підписи ваші зробити децл більшими
Повідомлення відредагував pan2000 - Субота, 2008-10-25, 4:53 PM |
|
| |
Alone | Дата: Субота, 2008-10-25, 10:04 PM | Повідомлення # 104 |
Полковник
| не... над вікном написання новідомлення є останній квадрати, там більше.... а підписи це так...згодна...
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Субота, 2008-10-25, 11:53 PM | Повідомлення # 105 |
Ginigo no Kage
| За допомогу зі шрифтами орігато Пану) А щодо танців... то пдоумаю, попитаю, мжое що і знайдеться) Щоправда я більше по латині... але раптом що знайд і по сучасним)
|
|
| |