Ваші улюблені жанри літератури!
|
|
OlgaMigel | Дата: Неділя, 2007-06-17, 2:06 AM | Повідомлення # 1 |
Ginigo no Kage
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Які хто жанри любить? Чому?
|
|
| |
AliSSa | Дата: Середа, 2007-09-26, 1:47 AM | Повідомлення # 2 |
Рядовий
Група: Користувачі
| Просто обожнюю фентезі! Особливо якщо воно якесь веселеньке, і з романтикою! але і тут головне для автора не перестаратися, а то іноді буває читаєш-читаєш, і вже нудить від цієї романтики! Усе має бути вміру!
|
|
| |
Alone | Дата: Вівторок, 2008-04-22, 4:19 PM | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Мій улюблений жанр це фентезі (сама не заю чому).
Я сама собі плеєр,сама собі сканер,я зроблю тебе кольоровим. Я даю собі слово не хворіти зірками,я порушую це своє слово. Крихітка Цахес
Повідомлення відредагував Alone - Вівторок, 2008-04-22, 4:42 PM |
|
| |
OlgaMigel | Дата: Вівторок, 2008-04-22, 6:54 PM | Повідомлення # 4 |
Ginigo no Kage
| Alone, *потисла руку* Я теж обожнюю фентезі! (тільки не люблю технофентезі, або вже занадто важке). наразі читаю Маргарет Уєйс 9до речі, і вам раджу))) Ще люжблю іноді, під настрій, почитати якісні готичні романи!
|
|
| |
Alone | Дата: Четвер, 2008-05-01, 8:50 PM | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Готичні романи? ніколи про такі не чула. (А в загалі мені готика подоаться, особливо ахітектура) Да, наукове і технічне фентзі це не для мене. Єдине що я признаю з техно фентезі це - цикл розповідей Азімова "Я робот". а взагалі я фетезі люблю за його незвичайність і чарівність, чарівники, ельфи, гноми, чари...я взагалі людина фантастики.(Особливо полюбляю Ельфів, це для мене щось вище і прекрасне)
Я сама собі плеєр,сама собі сканер,я зроблю тебе кольоровим. Я даю собі слово не хворіти зірками,я порушую це своє слово. Крихітка Цахес
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Середа, 2008-05-07, 0:46 AM | Повідомлення # 6 |
Ginigo no Kage
| І я теж ельфів люблю 9до речі, активно з’являться уже у третій Риті)))) А ще, звісно, магів! Якщо брати по світовому фентезі, то подобаються маги Кринну (це з книг Маргарет Уеймс, якщо не читала). Рекомендую, дуже цікаво! Можу дати лінк, де скачати. Починати читати з Хронік рейстлина (2 книги)
|
|
| |
Alone | Дата: П`ятниця, 2008-05-23, 9:38 PM | Повідомлення # 7 |
Полковник
| О буду не проти. Доречі ти не читала "Хроніки Нарнії" Клайв Люіс (екранізація тупенька самі класні сцени та репліки повикидали)
|
|
| |
elza | Дата: Субота, 2009-04-11, 4:53 PM | Повідомлення # 8 |
Полковник
| Так, фентезі це щось. Я ще містику дуже люблю, новели і оповідання сучасників. Раджу почитати "Хроніки Артаксерса". А в Льюіса я б швидше відмітила "Листи Баламута" Quote (OlgaMigel) Можу дати лінк, де скачати. О! Дай!!!!
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Вівторок, 2009-04-14, 8:11 PM | Повідомлення # 9 |
Ginigo no Kage
| Alone, Екрнанізацію бачила, вона не зацікавила, тож книг не читала) elza, Нажаль той сайт уже, здається, здох Т_Т Хіба що.... на мило можу кинути
|
|
| |
elza | Дата: Четвер, 2009-04-16, 4:50 PM | Повідомлення # 10 |
Полковник
| Да, екранізація там гівно..(ой... це була не я) Quote (OlgaMigel) Нажаль той сайт уже, здається, здох Т_Т Шкода... А на мило скинь якщо не важко...
|
|
| |