Вітаю Вас Бурлака
Головна

Вхід

RSS

Субота, 2024-11-23, 6:42 PM
Ви увійшли як Бурлака | Група "Гості"
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Gravitation
OlgaMigelДата: П`ятниця, 2008-10-31, 10:07 PM | Повідомлення # 1
Ginigo no Kage
Група: Адміністратори
Репутація: 3
Статус: Offline

Жанр: шьонен-ай, романтика, драма, сьодзе
Тип: ТВ (13 еп.), 22 хв (є ще ОВА, але мені особисто вона зовсім не сподобалась, мало не зіпсувала враження після серіалу)
Качати тута) http://infostore.org/info/4288919

Дуже красива історія, яка змушує багато над чим задуматись.
Шиндо - починаючий співак, має написати пісню для першого виступу своєї групи, але текст не дуже йде. І от, коли він сидить в парку, листок з віршем вириває вітер і той потрапляє до рук якогось чоловіка. Незнайомець каже, що вірш нічого не вартий, а в Шиндо нуль таланту. Хлопця це настілкьи зачепило, що пісня стала хітом).
Незнайомець запав хлопцеві в душу... і от доля знову зводить їх і Шиндо розуміє, що закохався у холоднокровного нахабу, який ще й виявився популярним письменником Юкі Ейрі! От тільки кривава тінь минулого Юкі змушує його тікати від Шиндо. Проте хлопець не здається і готовий на все заради того, кого так щиро покохав з першого погляду!

NataДата: Субота, 2008-11-08, 11:04 PM | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
бачила, але мені superdeformed заважає нормально сприймати це аніме
такий реалістичний опенінг, гарна графіка, і тут...
на тобі!! Шиндо в кавайному костюмчику песика ламає стіни одним ударом лівої руки!!
а загалом враження хороше

OlgaMigelДата: Неділя, 2008-11-09, 4:38 AM | Повідомлення # 3
Ginigo no Kage
Група: Адміністратори
Репутація: 3
Nata, О так, цей песик і мене трохи харив))))
Але врежння мені мало не зіпсувала ОВА((( На щастя, враження убло надто хорошим щоб його зіпсувати (до того ж, я вчасно прокрутила ОВУ на кілкьа кадрів і натисла на хрестик, пілся чого видалила)))

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: