Головна
RSS |
Субота, 2024-11-23, 4:38 PM Ви увійшли як Бурлака | Група "Гості"
Анекдоти
| |
OlgaMigel | Дата: Четвер, 2007-09-13, 1:42 AM | Повідомлення # 1 |
Ginigo no Kage
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Сміх подовжує життя!
|
|
| |
Alone | Дата: Вівторок, 2008-06-03, 5:43 PM | Повідомлення # 2 |
Полковник
Група: Користувачі
| Недавно завітала на львівський сайт.ось краще що звідти почерпнула... Під Львовом даішник зупиняє машину: -права? -Прошу. -Аптечка є? -Звичайно. -машина ваша? документи є? -звичайно, ось. -А багажник відчиніть. львовянин відкриває багажник, а там труп на шматки порізаний. -Це напевно москаль?-питає даішник -Так москаль -Яке безглузде самогубство.
Я сама собі плеєр,сама собі сканер,я зроблю тебе кольоровим. Я даю собі слово не хворіти зірками,я порушую це своє слово. Крихітка Цахес
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Вівторок, 2008-06-03, 5:57 PM | Повідомлення # 3 |
Ginigo no Kage
| СУПЕР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А ось іще один старий-добрий анекдот про смоскалів: є іде бабця, бачить - балкон впав і вбив чоловіка! Репетує: - От кляті балкони! падають, падають, нормальній люлдині пройти нема як! Чоловік їй каже: - спокійно, бабусю, це ж москаль! - коляті москалі! Понаїжджали! Ходять тут, ходять... уже і балкону ніде впасти!
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Середа, 2008-06-04, 2:00 PM | Повідомлення # 4 |
Ginigo no Kage
| А це вже на студентську тематику: Гуртожиток. Студент йде коридорами і чує запах м’яса. Заглядає в одну з кімнат і бачитЬ, що двоє студентів їдять м’ясо з великої каструлі. Ті його запрослии, він сів, їсть, і щоб якось підтримати розмову каже: - Знаєте, хлопці, щось мені наш декан зовсім не подобається! - Не подобається - не їж!
|
|
| |
Alone | Дата: Середа, 2008-06-04, 4:19 PM | Повідомлення # 5 |
Полковник
| дОБРЕ СЛУХАЄМ ПРО СТУДЕНТІ: Іде препод-бачить студент в центрі на газоні траву жує, підходить дає 50 коп. і каже: -на сядуш на метро поїдеш в ботанічний сад там трава сочніша. І про Москаликів: Каже батько сину: -Ну, ти вже дорослий пора б тобі й заміж.Ось глянь:Орися, така гарна дівчина... -Тату, мені неподобається Орися. -Ну глань олена-така хазяйновита, така богата... -тату мені не подобається Олена -Ну є Маруся, така добра, така економно. -Тату, мені не подобається Маруся... -А хто тобі подобається? -мені Петро подобається. -Тю! Так він же москаль.
Я сама собі плеєр,сама собі сканер,я зроблю тебе кольоровим. Я даю собі слово не хворіти зірками,я порушую це своє слово. Крихітка Цахес
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Четвер, 2008-06-05, 2:24 AM | Повідомлення # 6 |
Ginigo no Kage
| А ось іще один про студентське життя: Іде студент спортивним стадіоном, бачить - викладачка зарита по голову у пісок. Підходить: - Хто ж вас так, Маріє Іванівно? - Та от, п’ятий курс... Студент (закопуючи до кінця): - Так що ж їм, піску не хвастило?
|
|
| |
Lady_Hellsing | Дата: Четвер, 2008-06-05, 2:37 AM | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Студентові не можна одружуватись: студент з дружиною - ростуть хвости; студент навчається - ростуть роги!
|
|
| |
Alone | Дата: Четвер, 2008-06-05, 3:27 PM | Повідомлення # 8 |
Полковник
| Питає викладач студента: -от якби ти йшов а на дорозі валялися два мішки: Один з грошима, а другий з розумом.Який би ти взяв? -Ну... той що з грошима. -Бачиш, а я би взяв той що з розумом. -Ну, кожен бере то чого не хватає.
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Четвер, 2008-06-05, 3:47 PM | Повідомлення # 9 |
Ginigo no Kage
| Студентка повертається додому на канікули: - Мамо, а у мене є хлопчик! - Справді? Де ж він навчається? - Ой, макмо, яке там навчається? Йому тільки три місяці!
|
|
| |
Alone | Дата: Неділя, 2008-06-08, 10:09 PM | Повідомлення # 10 |
Полковник
| Син пише лист батькові: "Татку, пришли мені будь ласка 100 Грн." Відповідь:"Сину, Скільки разів тобі казати що десять пишеться з одним нулем."
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Понеділок, 2008-06-09, 4:50 PM | Повідомлення # 11 |
Ginigo no Kage
| Немає на світі сумнішої повісті, аніж пошук студентської совісті!
|
|
| |
Alone | Дата: Вівторок, 2008-06-10, 1:56 PM | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Якшо студент проснувся зранку: поняв шо він не голодний, не треба іти на пари, і він здав сесію- значить він помер.
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Вівторок, 2008-06-10, 6:01 PM | Повідомлення # 13 |
Ginigo no Kage
| Є 3 можливі причини відсутності студента на парі: забув, запив, забив!
|
|
| |
Alone | Дата: Середа, 2008-06-11, 5:56 PM | Повідомлення # 14 |
Полковник
| Герб радянського союзу-це насправді девіз студенти:"Косити і забивати"
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Четвер, 2008-06-12, 1:07 AM | Повідомлення # 15 |
Ginigo no Kage
| На лекції з фізики: - Отже, опір змінюється у бета раз... - Сам ти бетарас!
|
|
| |
Alone | Дата: Четвер, 2008-06-12, 9:39 PM | Повідомлення # 16 |
Полковник
| Сидьть преподи пють каву один кажу: - Знаєте мені такий сон снився ніби я студентам лекцію читаю. -Ну і? -Просипаюсь... і дісно читаю
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Неділя, 2008-06-15, 2:06 AM | Повідомлення # 17 |
Ginigo no Kage
| Лекція. Викладач щоь бурмоче. Студенти на задніх мпартах п’ють пиво, сплять, слухають музику. Один зі студентів нервонво до викладача: -Слухайте, а можетье читати голосніше? Викладач: - А воно вам треба?
|
|
| |
Alone | Дата: Неділя, 2008-06-15, 6:22 PM | Повідомлення # 18 |
Полковник
| Бутік біля общаги: -Скільки стоїть хліб? -2 - А не різаний? -1.75 -А половинка? -1.25 -А вчорашній? - 1 -А з плісіню? -0.75 -Ну дайте... Заходить другий: -дайте ковбаси 2 кг. хліб, сир голандський... -А ми студентам контрактникам не продаємо.
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Вівторок, 2008-06-24, 7:05 PM | Повідомлення # 19 |
Ginigo no Kage
| Дискотека. Студент танцює з дівчиною і раптом падає на підлогу. До нього всі підбігають, почимнають обмахувати, їхтось стурбовано кричить: - Води, води, принесіть йому води! студент (безсило припідіймаючи голову): - І хлібчика!
|
|
| |
Alone | Дата: Середа, 2008-07-02, 12:35 PM | Повідомлення # 20 |
Полковник
| Анекдоти по Наруто: Дзвонить Саске Наруто і каже: -Наруто ти дурак. -А хто говорить? -Та всі так кажуть. Ітачі це у нас така ронима й чутлива дитина, ми його в дитинстві ніколи не били, тільки в цілях смамозахисту.
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Субота, 2008-07-12, 0:39 AM | Повідомлення # 21 |
Ginigo no Kage
| Оскілкьи Наруто не дивлюсь, переводжу тематику на аніме і даю анекдот по Хеллсінг: Інтегра лежить на ліжку та істерично ридає. Почувши нелюдське голосіння, до неї підбігає Вікторія та занепокоєно питає: - Леді Інтегро, що сталося? - Алукард одружується! - ЯК?! З ким?! - ЗІ МНО-О-О-О-ОЮ!!!
|
|
| |
Alone | Дата: Понеділок, 2008-07-14, 12:58 PM | Повідомлення # 22 |
Полковник
| Хеллсінг не дивилася тому перевожу тему на буденнысть. -Привіт -... -як діла -Привіт -Звідки йдеш -Нормально -Шо ти блін пив сьогодні?! - З універа -Ну ладно пака -Тормозну рідину.
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Понеділок, 2008-07-14, 6:24 PM | Повідомлення # 23 |
Ginigo no Kage
| О, то можешь скачати мангу, як рахз мій український переклад! Лінк на сайт з ним є в новинах сайту! - Я жах, що летить на крилах ночі!!! - Кричав Алукард, падаючи з ліхтаря.
|
|
| |
Alone | Дата: Четвер, 2008-07-31, 11:53 AM | Повідомлення # 24 |
Полковник
| Піймали у Франції трьох злочинців: Француза, Американця і Росіянина. Та кажуть їм:"Поскільки у нас свято то можете вибрати як померти: Так як прийнято у нас чи так як прийнято у вас в країні" Перший пішов ФРАНЦУЗ.Вони йому кажуть -Поскільки ти сам звідси то ідеш на гільотину, вибирати ні з чого. Француз пішов на гільотину, пах, а вона зламана, живий остався. Ну йому і кажуть:"Раз так то оставайся живий можеш іти" Ведут його обратно бачить він Американця і шепче йому:"Гільотина зламана" Ну прийшов А мериканець на страту і каже :"Я подумав, мені так країна ваша подобається іду на гільотину"Пішов, гільотина не спрацювала, відпустили і його. Іду а йому на зустріч ведуть руського, він йому шепче:"Гільотина зламана" Приводять Руського, і кажуть:"Ну вибирай Гільотина чи розстріл" А їм Руський каже:"Шо ви мені пургу гоните, я то знаю шо гільотина зламана, давайте розстріл!"
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Неділя, 2008-08-03, 12:50 PM | Повідомлення # 25 |
Ginigo no Kage
| Старий, мудрий гопнік навчає молодого: - Якщо йдешь вулицею і бачишь такого в дивному одязі, з довгим розпатланим волоссям, то знай - це хіппі. Битися не любить і не вміє. Бий, не бійся. - Якщо бачиш брудного, не митого, з ірокезом, то знай, це панк. Битися любить, але не вміє. Бий його спокійно. - Якщо бачиш з довгим волоссям, в косусі з залізом, то знай, це МЕТАЛІСТ, битися не люблять, але ВМІЮТЬ. Краще обходь його боком. - Якщо йдеш вулицею і бачишь, як з кущів вискакує в дивному одязі, з довгим червоним волоссям та криками "НЯЯЯ", то знай, це анімешнік. І боронь тебе Боже переплутати його з хіппі!
|
|
| |
Alone | Дата: Неділя, 2008-08-03, 6:22 PM | Повідомлення # 26 |
Полковник
| Бється Саске з Ітачі. Ітачі: -Тобі мене все одно не побити. -Ні, я став сильнішим, я тренувався. Я сильний! Ітачі витягує пістолет з - під плаща тай каже: -Так у чому твоя сила брат?
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Неділя, 2008-08-24, 3:17 PM | Повідомлення # 27 |
Ginigo no Kage
| А тепер про стару-добру Сейлормун! (це вже точно ВСІ дивилися))) "Я ЖАХ, ЩО ЛЕТИТЬ НА КРИЛАХ НОЧІ!" - думав Токседо Маск, падаючи з ліхтаря
|
|
| |
Alone | Дата: Понеділок, 2008-08-25, 5:40 PM | Повідомлення # 28 |
Полковник
| Йде дівчинка зі школи...Зупиняється машина...Вилазить чоловік і каже: -Залазь я тобі цукерку дам - Неа - Куклу куплю - Неа - Мобільний новий... - Тату скільки раз я тобі казала Не приїжай за мною на запорожці
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Понеділок, 2008-08-25, 8:59 PM | Повідомлення # 29 |
Ginigo no Kage
| А ось по Хеллсінгу: Інтегра на сповіді у Андерсона: І: Отче, я бл**ь... А: Це тяжкий гріх, дитя моє! І: ВИ НЕ ДОСЛУХАЛИ! Я, бл**ь, курю!..
|
|
| |
Alone | Дата: Середа, 2008-08-27, 10:14 PM | Повідомлення # 30 |
Полковник
| В магазині: -Вибачте ви не дали мені здачу. -Вибачаю.
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: П`ятниця, 2008-08-29, 3:07 AM | Повідомлення # 31 |
Ginigo no Kage
| З’явилася нова течія неформалів - АнтиЕмо: вони регочуть і зашивають вени
|
|
| |
Alone | Дата: Вівторок, 2008-09-02, 9:56 PM | Повідомлення # 32 |
Полковник
| Вибачте а ви не скажете скільки коштує ця ковдаса? - Чого не скажу? Ми що посварилися?
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Четвер, 2008-09-04, 0:41 AM | Повідомлення # 33 |
Ginigo no Kage
| "Новий Рік! Новий Рік!!! НОВИЙ РІК!!!!!!!!!!!" - з жахом кричала печінка
|
|
| |
Alone | Дата: Понеділок, 2008-09-08, 11:09 PM | Повідомлення # 34 |
Полковник
| Дочка до мами: -я в туалет хочу! -А я в Париж...
|
|
| |
OlgaMigel | Дата: Вівторок, 2008-09-09, 1:34 AM | Повідомлення # 35 |
Ginigo no Kage
| Напис на вітрнині зоомагазину: "Хом’ячки не дохлі! ВОНИ ПРОСТО СПЛЯТЬ!!!"
|
|
| |
|