Тут будуть рецепти різних страв (не десертів).
Пишемо інгридієнти, спосід приготування, і трохи про саму страву.Добавлено (2008-04-22, 3:59 Pm)
---------------------------------------------
Рокот крумплі(страва угорської кухні)
інрдієнти:
Картопля
Яйця
цибуля
М`ясо або ковбаса (по бажанню)
сметана
Спосіб приготування:
Картоплю відварюємо в "мундирах", очищаємо від кожури, нарізаємо кільцями та викладаємо на сковорідку. Додаємо: порізану кільцями цибулю та відварені яйця, по бажанннню відварене м`ясо або ковбасу. Заливаємовсе сметаною, сіль та перець по смаку, та поміщаємо в духовку на 10-15 хв.
смакує чудово. Рекомендується їсти гарячим.
стрву знаю з дитинства оскільки живу біля Угорського кордону.І маю в сусідах багато угорців.